Admiror Joomla! Community
http://www.vasiljevski.com/forum/

Priority doesn't work anymore
http://www.vasiljevski.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=1667
Page 1 of 1

Author:  Blackwabbit [ Mon Oct 19, 2015 12:06 pm ]
Post subject:  Priority doesn't work anymore

Hello,

After a succesful upgrade to joomla 3, i updated Admiror gallery to 5th beta release.
Everything seemed to work well, until we realised the "priority" case doesn't work anymore.

When i click "apply", the confirmation message tells that "a file description had been added", but the order is'nt actually changed.
(neither in the admin panel, neither on the front-end article).
EDIT : It actually works on the front-end. Pictures in Admiror backoffice don't reorder according to priority, but the command is actually saved for the front-end.

Is that a known issue? (i found nothing in the forum), or may a new install of the compoent fix the problem?

Author:  Vasiljevski [ Thu Oct 22, 2015 11:26 pm ]
Post subject:  Re: Priority doesn't work anymore

I haven't seen anyone report this issue before.
It is possible that we have a bug regarding priority sort.

Author:  Blackwabbit [ Thu Oct 22, 2015 11:48 pm ]
Post subject:  Re: Priority doesn't work anymore

Hello Vasiljevski,

Let me create you an admin account on that website.
I'll send you a pm.

Thank you.

Author:  crossby [ Thu Jan 19, 2017 9:34 am ]
Post subject:  Re: Priority doesn't work anymore

you do know your date (in the black button box) says aVg 27, rather than aUg, don't you?? :D
gclub

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/