It is currently Thu Dec 14, 2017 11:00 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Oct 27, 2014 5:52 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 27, 2014 5:47 pm
Posts: 3
Just after installing this awsome component I saw that theres an error on the page. It does not show completely so I cannot tell which error it is.
Can anyone please help on this. I really like to use this component but not with such a screen off course. A screen shot is added.


Attachments:
File comment: Here is a screenshot where you can see the error
Klembord01.jpg
Klembord01.jpg [ 422.42 KiB | Viewed 4535 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Strange error on the website
PostPosted: Mon Oct 27, 2014 5:52 pm 
Top  
PostPosted: Tue Oct 28, 2014 6:24 pm 
Offline
Contributor
Contributor
User avatar

Joined: Thu Oct 21, 2010 12:31 am
Posts: 217
Location: Essex, UK
http://www.fotoburggraaf.nl

I've been to every page of your site (nice photos btw) and I get no such error.

The best thing to do is open the browsers "Developers Tools" and go to the error console and see what it says.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Oct 28, 2014 9:09 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 27, 2014 5:47 pm
Posts: 3
Thats correct because this site is sleedt on air i did NOT want to display an error.
I will try your advice and get back


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Oct 28, 2014 10:17 pm 
Offline
Contributor
Contributor
User avatar

Joined: Thu Oct 21, 2010 12:31 am
Posts: 217
Location: Essex, UK
If the error console doesn't show anything then use the "spyglass" (magnifying glass) to highlight the error box, which will then pop the code for that box up. You should then be able to alter the size of said box to lengthen it and see what the error is. (This does not actually change any code, it just changes the single instance of the code loaded. As soon as you hit refresh the original code will take back over. It's a good way to see what code needs changing for a specific thing!)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 30, 2014 12:59 pm 
Offline

Joined: Mon Oct 27, 2014 5:47 pm
Posts: 3
Hi Bifford, I went into the console and found the specific part in the admirrorgallery.css in the directory \plugins\content\admirorgallery\admirorgallery\

I added a screenshot for the specific part. The solution in this case was to delete the highlighted block. I cant imagine thats the right solution but it worked ;-)


Attachments:
Knipsel.PNG
Knipsel.PNG [ 43.07 KiB | Viewed 4519 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Strange error on the website
PostPosted: Thu Oct 30, 2014 12:59 pm 
Top  
PostPosted: Thu Oct 30, 2014 1:38 pm 
Offline
Contributor
Contributor
User avatar

Joined: Thu Oct 21, 2010 12:31 am
Posts: 217
Location: Essex, UK
Well, that's one way to do it lol.

What you've actually done there (as far as I can tell) is to simply stop the error showing up, by removing the box it is held within.

So you still have the error, whatever it was, but are no longer being told about it.

Hopefully the designers can help further when he gets time!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 31, 2014 2:08 am 
Offline
Developer
Developer
User avatar

Joined: Sat Aug 14, 2010 9:31 pm
Posts: 1241
Location: Novi Sad, Serbia
This is a common issue.
Some templates have a div with class error for displaying errors on the page. And when everything is OK it is empty and invisible.
But Admiror Gallery defines error class in a different way (as seen on the image you posted) so it becomes visible.

So best solution would be to remove div with class error from your template, or rename it to something else. :)

Ultimate solution is to rename class error to ag_error in Admiror Gallery and avoid these issues. But that is something I need to do in the future release

_________________
Help Admiror Gallery become even better,
give us a review on JED


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

 


All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

This is the official Admiror Joomla! Community Forum. You are welcome to join the Admiror Joomla! Community. All Admiror Joomla! Extensions Users, Joomla! Developers, PHP or mySQL Developers are welcome to support & contribute to Admiror Joomla! Projects.

Joomla! is a free and open source content management system (CMS) for publishing content on the World Wide Web and intranets. With a vibrant volunteer community, user-friendly features and plenty of power, Joomla is perfect for your website!

Joomla! is written in PHP, uses object-oriented programming (OOP) techniques and software patterns, stores data in a MySQL database, and includes features such as page caching, RSS feeds, printable versions of pages, news flashes, blogs, polls, search, and support for language internationalization.

Joomla! is the property of Open Source Matters, Inc. All rights reserved. Read more about Joomla! at http://www.joomla.org/.


Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group