Admiror Joomla! Community
http://www.vasiljevski.com/forum/

Breacrumbs not showing up
http://www.vasiljevski.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=1204
Page 1 of 1

Author:  xamonix [ Wed Mar 12, 2014 7:54 pm ]
Post subject:  Breacrumbs not showing up

Hi

First of all let me say this is a fantastic gallery component ( the best I've used and I used a lot, believe me)!
After installing the 5.0 version on Joomla 3.2 I noticed some bugs (or at least I think).
After creting various folders or albums, when I navigate inside them, there should be a pathway or breadcrumbs, but nothing is showing up.

Another question: to translate to other languages is it enough to simply copy the language files and then make the approprite changes? For example if I want the portuguese language it should be enough to change the file "en-GB.com_admirorgallery.ini" to "pt-PT.com_admirorgallery.ini"? I've done it but somehow the english language still apears when i change the site language to portuguese.

Best regards,
SM

Author:  Vasiljevski [ Fri Mar 14, 2014 9:53 pm ]
Post subject:  Re: Breacrumbs not showing up

For the first question, I need to check.

For second, in general that is enough, but there are few files you need to change, not only that one.
You should checkout Transifex Admiror Gallery project:
https://www.transifex.com/projects/p/ad ... allery-50/
We already have 60% translated to Portuguese (you are welcome to help translate the rest :) you can use.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/