It is currently Mon Nov 20, 2017 6:06 am

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Bug Report
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 6:12 am 
Offline

Joined: Tue Feb 11, 2014 5:59 am
Posts: 2
Ive been using this component for several revisions now, and was excited to see this new release. Fantastic job!

I am testing it out on a site running Joomla version 3.2.2, with Admiror 5.0.0, which installed fine, shows images as expected on a gallery displayed by menu item, and functions properly with the default settings. However, making changes to any of the settings EXCEPT the image folder path does NOT result in changes in the actual display of the gallery.

I have attempted to verify that this is not a local cache issue by viewing from another PC that has never been to this site prior to the changes being made, and I do not have Joomla's caching enabled yet. Additionally, I have uninstalled & re-installed the component several times. It does say it saves the changes, and it does display the saved changes in the admin area if you leave the component admin and return.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Bug Report
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 6:12 am 
Top  
 Post subject: Re: Bug Report
PostPosted: Tue Feb 11, 2014 4:21 pm 
Offline
Developer
Developer
User avatar

Joined: Sat Aug 14, 2010 9:31 pm
Posts: 1241
Location: Novi Sad, Serbia
If I understand correctly you added Menu item of Gallery Layout type. If that is the case, to modify gallery settings you should edit settings of that Menu item. Editing global settings (from Admiror Gallery Control Panel) will not have effect on the menu item gallery.

All in all, it is possible that there is a bug, so I will check just in case :)

This confusion with settings is present for a while, and we have some ideas how to make this simpler, but it is still just an idea.

_________________
Help Admiror Gallery become even better,
give us a review on JED


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Bug Report
PostPosted: Wed Feb 12, 2014 8:42 pm 
Offline

Joined: Tue Feb 11, 2014 5:59 am
Posts: 2
You were absolutely correct in your assumption. I dont know why I got tripped up by that, I have definitely used that method that successfully on previous versions.

Thanks again!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

 


All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

This is the official Admiror Joomla! Community Forum. You are welcome to join the Admiror Joomla! Community. All Admiror Joomla! Extensions Users, Joomla! Developers, PHP or mySQL Developers are welcome to support & contribute to Admiror Joomla! Projects.

Joomla! is a free and open source content management system (CMS) for publishing content on the World Wide Web and intranets. With a vibrant volunteer community, user-friendly features and plenty of power, Joomla is perfect for your website!

Joomla! is written in PHP, uses object-oriented programming (OOP) techniques and software patterns, stores data in a MySQL database, and includes features such as page caching, RSS feeds, printable versions of pages, news flashes, blogs, polls, search, and support for language internationalization.

Joomla! is the property of Open Source Matters, Inc. All rights reserved. Read more about Joomla! at http://www.joomla.org/.


Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group