Admiror Joomla! Community
http://www.vasiljevski.com/forum/

Only first page showing images - SOLVED
http://www.vasiljevski.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=1114
Page 1 of 1

Author:  jhuynh [ Fri Nov 29, 2013 6:44 am ]
Post subject:  Only first page showing images - SOLVED

Hi All

I have been using Admiror Gallery 4.5 on multiple websites and I love it. However, I just discovered that one of my website having settings identical to settings I have on the others but the "Next" button does not produce a new page, so does the numbers, 2, 3, etc. when clicked. I have several galleries on each website and I assigned the same category for all galleries , but there is no problem on other two websites. I have the latest Joomla 2.5.X on all. I tested with all FF, IE, Chrome and Safari. Would you please tell me what is wrong. Thank you so much.

The culprit was the system cache set to ON. Thanks to Nikola, the developer.

Author:  Vasiljevski [ Thu Dec 05, 2013 2:45 pm ]
Post subject:  Re: Only first page showing images - Next button not working

You should check if there is some JavaScript issue on your page. That can cause the pagination script to fail.

It would be good if you could post a link to let me check.

Author:  paramjabbal [ Sun Nov 30, 2014 12:51 am ]
Post subject:  Re: Only first page showing images - SOLVED

I am having the same problem. Can you please help.
The page on my website with problem is:
http://www.cakesandicing.com/joomla/ind ... /all-cakes

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/