Admiror Joomla! Community
http://www.vasiljevski.com/forum/

custom module
http://www.vasiljevski.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=1045
Page 1 of 1

Author:  gustav [ Thu Sep 19, 2013 9:15 am ]
Post subject:  custom module

I have successfully used the plugin to create columns in my articles, but it does not want to columnize the text in a custom text module in any position on my site. Does iy not work in custom modules?

Author:  Vasiljevski [ Fri Sep 20, 2013 1:32 am ]
Post subject:  Re: custom module

In general, custom text module does nit trigger the correct event that would cause the plugin to "kick in". But I think there should be a fix for this, now it is too late to search for it (01:30 am).
Usually modules have an option to triger content plugin event, you should also check your module settings.
I will try to find this fix tomorrow and give instructions on how to apply it :-)

Author:  gustav [ Fri Sep 20, 2013 10:09 am ]
Post subject:  Re: custom module

Hi, thanks for your help! I have managed to use it in a module when I use K2 Article view, but would still like to use as a custom html module. Your help is much appreciated. GREAT PLUGIN!!!

Author:  EricJoomla [ Mon Dec 30, 2013 7:26 pm ]
Post subject:  Re: custom module

Could you please inform if there was a solution found to put colums in 'Custom HTML'?
I need this as well and would be very happy if it could be done, it saves me lot of fooling around with tables (not responsive), html and CSS!
Thanks on beforehand!

Author:  Vasiljevski [ Tue Jan 07, 2014 12:00 am ]
Post subject:  Re: custom module

Admiror gallery is a Content plugin, meaning that it is only executed when component or module calls onContentPrepare.

Can you check admirorgallery.php and see if you can find this code :
Code:
    function onContentBeforeDisplay($context, &$row, &$params, $limitstart) {
        $this->onContentPrepare($context, $row, $params, $limitstart);
    }


If no, please add it before this line:
Code:
function onContentPrepare($context, &$row, &$params, $limitstart) {


And try to see if it will work in custom HTML.

Author:  Bluefox [ Wed Jun 24, 2015 2:33 pm ]
Post subject:  Re: custom module

Am having Joomla 3.4.1 + Plugin 3.5


running the plugin in a custom HTML module is possible by setting "prepare content" to yes within the options of the custom HTML module.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/