Admiror Joomla! Community
http://www.vasiljevski.com/forum/

admiror gallery not work in custom component with editor
http://www.vasiljevski.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=657
Page 1 of 1

Author:  sudharsan [ Tue Sep 04, 2012 5:12 pm ]
Post subject:  admiror gallery not work in custom component with editor

HI, i have some issues in admiror gallery plugin. it is content plugin right. it only work with articles and not working on my custom component. so i had developed system plugin for admiror gallery its works fine but the css and js file not working and not include anywhere in my site.




so please tell me any suggestions . how to work admiror gallery in custom component 8-)

Author:  sudharsan [ Wed Sep 05, 2012 12:32 pm ]
Post subject:  Re: admiror gallery not work in custom component with editor

I solved admiror gallery not work in custom component with editor,

Great plugin! I create system plugin for admiror gallery and i attached zip file of system admiror gallery
how to install:

step1) please install the system admiror gallery plugin (refer below attached)
step2) Please include all js and css files in your custom component/view/viewfolder/tmpl/default.php


thats solve...

Attachments:
admiror gallery.zip [452.94 KiB]
Downloaded 526 times

Author:  Vasiljevski [ Thu Sep 06, 2012 5:51 pm ]
Post subject:  Re: admiror gallery not work in custom component with editor

Thank you for your contribution :)

Author:  JFourie [ Tue Dec 25, 2012 11:27 pm ]
Post subject:  Re: admiror gallery not work in custom component with editor

sudharsan wrote:
I solved admiror gallery not work in custom component with editor,

Great plugin! I create system plugin for admiror gallery and i attached zip file of system admiror gallery
how to install:

step1) please install the system admiror gallery plugin (refer below attached)
step2) Please include all js and css files in your custom component/view/viewfolder/tmpl/default.php


thats solve...


Hello.

I am interested in this.

Please contact me on fouriejj@gmail.com.

I Installed your plugin and it gives a JParameter error.

Update: Solved the JParameter error by importing:
jimport( 'joomla.html.parameter' );

Problem is now when I edit anything in the admin backend of my component the page doesn't open. Disabling the plugin makes it work.

Was this plugin written for Joomla 2.5? Still not sure what you mean by loading the JS and CSS files. Which JS and CSS files? I don't need all of them. Can you provide a working snippet?

Author:  shenlong2210 [ Fri Jan 04, 2013 5:30 am ]
Post subject:  Re: admiror gallery not work in custom component with editor

I have met problem like you. Some article not showing image without white popup.
And I try to rename file, you should take it a simple name, ex: image1.jpg Instead of image(1).jpg

Author:  Vasiljevski [ Tue Jan 08, 2013 9:03 pm ]
Post subject:  Re: admiror gallery not work in custom component with editor

Quote:
Hello.

I am interested in this.

Please contact me on fouriejj@gmail.com.

I Installed your plugin and it gives a JParameter error.

Update: Solved the JParameter error by importing:
jimport( 'joomla.html.parameter' );

Problem is now when I edit anything in the admin backend of my component the page doesn't open. Disabling the plugin makes it work.

Was this plugin written for Joomla 2.5? Still not sure what you mean by loading the JS and CSS files. Which JS and CSS files? I don't need all of them. Can you provide a working snippet?


It look's like this was made for the older plugin version, so this is obsolete now.

I don't think this is a good solution, using Content plugin as System plugin.
Better solution would be to manually run Admiror Gallery in your custom component.

Similar way the Admiror Gallery Component is rendering Gallery layout menu item, here is the file:
Code:
\components\com_admirorgallery\views\layout\tmpl\default.php


This way you won't have the plugin adding JS and CSS files in every pageload, and get the desired effect :)

Author:  Vasiljevski [ Tue Jan 08, 2013 9:03 pm ]
Post subject:  Re: admiror gallery not work in custom component with editor

shenlong2210 wrote:
I have met problem like you. Some article not showing image without white popup.
And I try to rename file, you should take it a simple name, ex: image1.jpg Instead of image(1).jpg


Yes this is slimbox issue, image names with () are not shown in the popup.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/